NTP torna során kiválasztott tehetségek
... megnézem
2012/2013 bajnoki évzáró vacsora
Kiskunhalasi Szilády Református Futball Club 2013. június 11-én, kedden, 18.00-kor immáron harm... megnézem
Kölyökliga
... megnézem
 Hírek
A Fradi elnöke megajándékozta a sziládys focistákat
2013-08-27 21:42:40

Mint arról korábban beszámoltunk, a nyári szünet is edzésekkel telik a Kiskunhalasi Szilády RFC labdarúgói számára. A fiúk a városi sportpályán, illetve edzőtáborokban pallérozódtak az őszi mérkőzésekre. Ma délután kipihenhetik a fáradalmakat, ugyanis különleges ajándékot kapott az egyesület Kubatov Gábortól, a Ferencváros elnökétől.

Sok halasi Fradi-drukker irigykedik ma a Szilády RFC focistáira. Egy busznyi diák és edző utazik fel Budapestre, ahol a Puskás Ferenc Stadion családi szektorából nézheti végig az NB I-es labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóját, a Ferencváros - Videoton mérkőzést.

A ritka lehetőséget Bányai Gábor, a megyei közgyűlés elnökének segítségével sikerült megteremteni. A politikus személyes kapcsolatainak köszönhetően az Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor negyvenöt belépőjegyet küldött a halasiaknak a mai mérkőzésre.

Hogy az utazás is zökkenőmentes és ingyenes legyen, abban Farkas Dánielnek, a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület elnökének vannak elévülhetetlen érdemei. A köztudottan Ferencváros-drukker Dániel buszt intézett a sziládysoknak. A csapat fél tizenkettőkor indul a fővárosba- tudtuk meg.
 Hírek
Lovaspark kupa
Remek mérkőzéseket hozott az I. Szilády - Hírling Lovaspark utánpótlás torna!
Egy I. és egy V. helyezést ért el az ovis 2010-2011 -s korosztályos csapatunk!

Végeredmény:

I. Szilá... megnézem
Döntetlen után Győzelem
2. fordulót rendezték a megyei III. osztályú bajnokság déli csoportjában ahol a felnőtt csapatunk Garára látogatott. Több súlyos sérülést követően,115 perc játék után végül elhoz... megnézem
Gádoros
A gádorosi torna remek és profi rendezésű torna volt. Fő támogatója a TV2 , Dj keverte a zenét mikor megérkeztek a fiúk , rengeteg focista vett részt a rendezvényen.
Folyamatosan hozták ... megnézem
Regionális megmérettetés Hódmezővásárhelyen

Eredmények:

Szilády RFC -Gyula 5-1

Szilády RFC -2011 Szeged 4-0

Szilády RFC -Békéscsaba 3-1

Szilády RFC -Baja 3-2

Csapat tagjai: Teremi Dániel, Túri Milán, Fodor Zsombor, Hu... megnézem
megnézem az összes hírt